înapoi sus

7 Vile • 4 Modele

Conceptul danez “hygge” se poate traduce prin “confort total și găsirea plăcerii în răsfățuri mici și sănătoase”. Purtați haine confortabile, aprindeți lumânări și vizionați filmul preferat, citiți sau jucați un joc de societate în timp ce vă îmbrățișați pe canapea.

Cu suprafețe utile între 188 și 205 mp, casele noastre oferă spațiu și confort pentru a vă bucura de fiecare zi petrecută în intimitatea locuinței dumneavoastră.

În zona generoasă de 40 mp de living puteți amenaja o biblioteca și un reading corner, cu lumânări parfumate, paturi și perne pufoase iar în mansarda de 65 mp puteți amenaja un home cinema, perfect pentru serile lungi petrecute pe Netflix.

Tâmplăria exterioară Veka SoftLine 82, tripan, 7 camere și sistemul de încălzire în pardoseală cu termostate de ambient pentru fiecare camera asigură un confort termic superior locuinței dumneavoastră, astfel încât purtarea hainelor confortabile să fie o plăcere la îndemână

conceptul hygge vile corbeanca

1. VILA KNUT

Vila Knut, prima variantă dintre cele 3 vile premium Tip I, are etimologie scandinavă și înseamnă “nod” dar și “pe colț”. Knut a fost un prinț de origine daneză, care l-a învins pe regele Angliei, Raedwald, în prima jumătate a secolului al XI-lea și a devenit astfel conducătorul Danemarcei, Norvegiei și Angliei.

Vila Knut beneficiază de o suprafață de teren de 405 mp și este prima vilă din cadrul ansamblului rezidențial, poziționată chiar la intrarea în complex, aproape de zona verde comună, amenajată exclusiv pentru rezidenți cu vegetație, bănci și o zonă de joacă pentru copii.

■ 273 mp construiți
■ 205 mp utili
■ 405 mp curte

Preț: €302.000 +TVA

2. VILA KOPING

Vila Koping, a doua variantă dintre cele 3 vile premium Tip I, din cadrul ansamblului rezidențial Green Forest are etimologie scandinavă. Numele se inspiră din denumirea unui orașel încântător din Suedia și înseamnă “ piața negustorilor”.

Vila Koping beneficiază de o suprafață de teren de 410 mp și este vila numărul 2 din cadrul ansamblului, după Vila Knut.

Vila Koping se remarcă atât prin arhitectura scandinavă minimalistă cât și prin suprafața utilă generoasă și compartimentarea interioară inteligentă.

■ 273 mp construiți
■ 205 mp utili
■ 410 mp curte

Preț: €298.000 +TVA

3. VILA SIGRID

Vila Sigrid, a treia variantă dintre cele 3 vile premium Tip I, din cadrul ansamblului rezidențial Green Forest are etimologie scandinavă și înseamnă “ victorie”.

Vila Sigrid beneficiază de cea mai mare suprafața de teren dintre vilele Tip 1, respectiv 415 mp și de o poziție privilegiată în cadrul ansamblului, după vilele Knut și Koping, fiind vila cu numărul 3.

Vila Sigrid se remarcă atât prin arhitectura scandinavă minimalistă cât și prin suprafața utilă generoasă și compartimentarea interioară inteligentă.

■ 273 mp construiți
■ 205 mp utili
■ 415 mp curte

Preț: €299.000 +TVA

Vilele Knut, Koping & Sigrid • Galerie foto

Compartimentare

Vilele premium Tip I (Knut, Koping & Sigrid) sunt structurate astfel: La parter avem un hol spațios la intrare, urmat de o zona deschisă de living și dinning de 40 mp cu acces direct către terasa exterioară și o bucătărie semi-deschisă de aproximativ 12 mp (cu posibilitate de închidere completă), soluția perfectă pentru familiile numeroase în care se gătesc zilnic mese copioase, fără grija răspândirii mirosului în restul casei. Bucătăria este inima locuinței și spațiul folosit atât pentru prepararea mâncării cât și pentru conectarea și socializarea cu cei dragi.

Cele 2 spații de depozitare extrem de funcționale au fost poziționate strategic în dreptul bucătăriei și sub casă scării. Grupul sanitar întregește această zonă de zi generoasă, proiectată cu grijă de arhitecți cu geamuri și uși mari spre terasă, pentru a oferi un spațiu de locuit cțt mai luminos, confortabil și minimalist. Grădina din spate are o terasă frumoasă ce permite opțional amenajarea unei zone de grătar cu chiuvetă și banc de lucru, pentru a vă bucura de mesele în aer liber în lunile calde de vară.

Zona de etaj cuprinde 3 dormitoare cu suprafețe curpinse între 13 și 29 mp, dintre care un dormitor matrimonial cu dressing , baie proprie și terasă exterioară și 2 dormitoare pentru copii, deservite de o baie comună. Dormitoarele beneficiază de geamuri mari și plafoane înalte iar două dintre ele oferă acces direct către terasa proprie.

La mansardă avem un spațiu de tip open space de 64 mp și un grup sanitar, care poate fi compartimentat opțional ca și spațiu de locuit, birou, loc de joacă pentru copii, sală de gaming, sală de fitness sau home cinema.

Grădina din spate are o terasă frumoasă ce permite opțional amenajarea unei zone de grătar cu chiuvetă și banc de lucru, pentru a vă bucura de mesele în aer liber în lunile calde de vară.

Zona de etaj cuprinde 3 dormitoare cu suprafțe curpinse între 13 și 29 mp, dintre care un dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie și terasă exterioară și 2 dormitoare pentru copii, deservite de o baie comună. Dormitoarele beneficiază de geamuri mari și plafoane înalte iar două dintre ele oferă acces direct către terasa proprie.

La mansardă avem un spațiu de tip open space de 64 mp și un grup sanitar, care poate fi compartimentat opțional ca și spațiu de locuit, birou, loc de joacă pentru copii, sala de gaming, sala de fitness sau home cinema.

4. VILA SOLVEIG

Descoperă Vila Solveig, o casă premium cu influențe arhitecturale de inspirație nordică, unică în piață rezidențială din Corbeanca! Denumirea casei are bineînțeles origini scandinave și înseamnă „casă puternică”.

Vila Solveig este una dintre cele 3 vile premium Tip II din cadrul ansamblului rezidențial Green Forest și are o poziție privilegiată în cadrul complexului, fiind vila cu numărul 4, situată chiar la pădure. Priveliștea din living și din dormitoarele de la etaj este absolut spectaculoasă în cea mai mare parte a anului, când pădurea își schimbă periodic paleta uimitoare de culori.

Vila Solveig se remarcă atât prin arhitectura scandinavă minimalistă cât și prin terenul generos de 500 mp și compartimentarea interioară inteligentă.

Vila este structurată astfel: La parter avem un hol spațios la intrare, urmat de o zonă amplă de tip open space cu living, dinning și bucătărie de aproximativ 57 mp, cu acces direct către terasă exterioară. Cămara de 8 mp este foarte bine poziționată lângă zona de bucătărie, conferind astfel un spațiu mare de depozitare și un flux de lucru optim pentru pasionații de gătit. Bucătăria este inima locuinței și spațiul folosit atât pentru prepararea mâncării cât și pentru conectarea și socializarea cu cei dragi.

Opțional, bucătăria se poate închide cu un perete de sticlă pentru a separa cele 2 zone, păstrând în același timp sentimentul de spațiu open, neobstrucționat. Grupul sanitar întregește această zonă de zi generoasă, proiectată cu grijă de arhitecți cu geamuri și uși mari spre terasă, pentru a oferi un spațiu de locuit cât mai luminos, confortabil și minimalist.

Grădina din spate are o terasă frumoasă ce permite opțional amenajarea unei zone de grătar cu chiuvetă și banc de lucru pentru a vă bucura de mesele în aer liber în lunile calde de vară și/sau a unei piscine înconjurate de gazon.

Zona de etaj cuprinde 3 dormitoare cu suprafețe curpinse între 13 și 29 mp, dintre care un dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie și terasă exterioară și 2 dormitoare pentru copii, deservite de o baie comună. Dormitoarele beneficiază de geamuri mari și plafoane înalte iar două dintre ele oferă acces direct către terasa proprie cu vedere către pădure.

La mansardă avem un spațiu de tip open space de 37 mp și un grup sanitar, care poate fi compartimentat opțional ca și spațiu de locuit, birou, cameră de joacă pentru copii, sală de fitness, sală de gaming sau home cinema. Terasa exterioară impresionantă de 31 mp poate fi amenajată ca și spațiu de recreere în aer liber, cu plante de exterior, mese, scaune și un jacuzzi pentru seri romantice în doi petrecute la înalțime, sub cerul înstelat.

■ 273 mp construiți
■ 188 mp utili
■ 500 mp curte

Preț: €329.000 +TVA

Vila Solveig • Galerie foto

Stilul scandinav

Stilul scandinav de locuire este reprezentat de interioare luminoase și spațioase, cu un design funcțional și echilibrat, cu linii curate și culori neutre, construite în armonie cu mediul înconjurător, iar Green Forest respectă întru totul aceste standarde.

Casele noastre sunt compartimentate inteligent și funcțional, cu plafoane înalte și suprafețe vitrate mari, prin care intră din belșug lumina naturală pe tot parcursul zilei.

Pentru a înțelege mai bine conceptul nostru unic în piață imobiliară din Corbeanca, vă propunem să facem o scurtă incursiune în stilul de viață scandinav, considerat unul dintre cele mai sănătoase și mai fericite din lume!

În fiecare an, orașele scandinave sunt votate ca fiind cele mai atractive locuri de locuit și astfel, plecând de la această sursă de inspirație, ne-am propus prin intermediul proiectului imobiliar Green Forest să transpunem valorile scandinave de locuire în casele dumneavoastră.

Când iese soarele, totul se oprește. Acesta este probabil cel mai important aspect al stilului de viață scandinav: vremea frumoasă și lumina soarelui sunt extrem de apreciate. Ele sunt menite să fie savurate afară, la maximum, cu companie bună și cu bună dispoziție, înainte să dispară din nou. Imaginează-ți cât de grozav ar fi dacă ai merge și ai profita de soare de fiecare dată când ai putea!

La Green Forest poți să faci acest lucru din plin pe terasele exterioare generoase, fiecare dintre casele noastre are o terasă exterioară spațioasă de aprox. 30 mp la parter și 2 sau mai multe terase la etaj și la mansardă. Terasa de la parter permite opțional amenajarea unei zone de grătar cu chiuvetă și banc de lucru, pentru a va bucura de mesele în aer liber în zilele însorite.

În plus față de timpul petrecut în aer liber în confortul propriei curți, aveți posibilitatea de a socializa cu vecinii din cartier în spațiul de recreere special amenajat pentru rezidenți la intrarea în complex, unde vom planta pomi și vom instala bănci și un kids corner.

Propunere de amenajare • Galerie foto

Contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, te rugăm să complezi formularul alăturat. Un reprezentant Green Forest te va contacta în scurt timp.

GREEN FOREST

Strada Cantonului 16
Corbeanca, Ilfov
+40 720 333 387
hello@casecorbeanca.ro

Lasă-ne datele tale

  PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

  Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
  fb tw in

  Primul ansamblu rezidențial de inspirație scandinavă din Corbeanca.

  +40 748 201 060 vanzari@casacorbeanca.ro Strada Cantonului 16, Corbeanca, Ilfov