înapoi sus

Dotări & finisaje

Valoarea ambientală a caselor din cadrul proiectului rezidențial Green Forest este conferită de volumetrie și jocul de culori al finisajului pe fațadă.

Arhitectura scandinavă se remarcă printr-un design exterior cu forme neobișnuite, pentru a se diferenția de alte stiluri arhitecturale moderne. Designerii și arhitecții scandinavi nu se tem să se joace cu diferite forme și siluete care pot menține construcția funcțională, fără a sacrifica însă rolul său estetic.

arhitectura vile corbeanca interior vile cobeanca
fatada cladire

EXTERIOR

Structura de rezistență a casei este asigurată de un sistem din beton armat, cu planșee din beton armat și zidărie cu cărămidă.

Izolare termică
Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă cu o grosime de 25 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă compus din polistiren expandat 10 cm EPS 80. Plafoanele imobilului sunt din gips carton Knauf/Rigips și izolate cu vată minerală. În interiorul nișelor, coloanele de instalații sunt izolate cu vată minerală.

Tâmplărie exterioară
Tâmplăria exterioară este realizată din profile de 7 camere PVC armat cu oțel zincat, marca Veka Softline 82, geam tripan, 7 camere, culoare gri antracit. Geamul “4 seasons” asigură un aport semnificativ de lumina naturală iar pe timp de iarnă oferă o izolație termică de 3x mai mare, pentru un control energetic eficient. La exterior, sunt prevăzute glafuri din aluminiu.

Finisaje exterior
Fațadele vor fi placate cu cărămidă klinker de exterior și table dublu click. Acoperișul este de tip șarpantă clasică cu țiglă metalică, tip Retro Duo sau Retro Panel. Pentru amenajarea spațiilor exterioare se utilizează pavaje de tip SEMMELROCK sau Elpreco, destinate traficului pietonal sau auto, în funcție de locație. Căile de acces în imobil se vor placa cu gresie porțelanată, antiderapantă și rezistentă la îngheț.

Casele sunt branșate la toate utilitățile din rețeaua publică: energie electrică, gaze naturale, apă, canalizare, telefon, internet, cablu tv. Fiecare casă dispune de contor individual de gaze naturale, apometru pentru apă rece și contor individual pentru energia electrică.

Finisaje interior

INTERIOR

Tâmplărie interioară

Ușile interioare albe, cu feronerie din inox satinatsunt importate din Italia, iar ușile de intrare sunt metalice, cu închideri multipunct și finisaj gri.

Finisaje interior
Am folosit cele mai bune materiale: tencuială mecanizată Baumit, vopsea superlavabilă de culoare albă, parchet din lemn triplustratificat în living, dormitoare și hol (culoarea va fi aleasă de cumpărător). Scara interioară estedin lemn de esență tare stratificat: fag/stejar. Placajele ceramice și obiectele sanitare pot fi alese de cumpărător, în funcție de bugetul personal. La interior casa va fi prevăzută cu o instalație de supraveghere prin senzori, iar la exterior cu un sistem de monitorizare video. Casele au instalații de încalzire și climatizare complete.

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie, marca Viessmann sau Vaillant. Încălzirea este de tip încălzire în pardoseală în toată casa, cu termostate de ambient pentru fiecare camera. În băi sunt prevăzute suplimentar și radiatoare tip portprosop.

Finisaje interior

Contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, te rugăm să complezi formularul alăturat. Un reprezentant Green Forest te va contacta în scurt timp.

GREEN FOREST

Strada Cantonului 16
Corbeanca, Ilfov
+40 720 333 387
hello@casecorbeanca.ro

Lasă-ne datele tale

  PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

  Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

  sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
  fb tw in

  Primul ansamblu rezidențial de inspirație scandinavă din Corbeanca.

  +40 748 201 060 vanzari@casacorbeanca.ro Strada Cantonului 16, Corbeanca, Ilfov